O NAMA

ComEng je osnovan 1988. godine, a već godinu dana kasnije započinje s radom i predstavništvo u Dubrovniku.

Dominantna djelatnost poduzeća je izrada, implementacija i održavanje poslovnih informacijskih sustava (ERP) za mala, srednja i velika poduzeća. Osim navedenog, klijentima smo u mogućnosti ponuditi kompletno informatičko rješenje od same isporuke računala, instalacije servera i projektiranja mreža. Od računalne opreme kupcima nudimo “brand name” računala poput HP-a ili IBM-a.

Prilikom izrade poslovnih sustava koristimo provjerenu razvojnu tehnologiju baziranu na Microsoftovim alatima i bazama podataka.

Kako bi uspješno odgovorili na svaki zahtjev korisnika, prilikom izrade aplikativnih rješenja klijentu pristupamo individualno, analizirajući njegove zahtjeve i nastojimo ponuditi optimalno rješenje koje će u praksi biti jednostavno za korištenje, a istovremeno će obuhvatiti sve potrebne poslovne procese.

Stalnim praćenjem svjetskih tehnologija nastojimo biti među prvima koji će ih usvojiti i ponuditi našim korisnicima, a sve sa ciljem što jednostavnijeg i učinkovitijeg obavljanja poslovnih procesa.