O nama

Tvrtka ComEng osnovana je 1988. godine u Zagrebu, a već godinu dana kasnije započinje s radom i poslovnica u Dubrovniku.

Osnovna djelatnost poduzeća je izrada, implementacija i održavanje poslovnih informacijskih sustava (ERP) za mala, srednja i velika poduzeća. Osim navedenog, korisnicima smo u mogućnosti ponuditi kompletno informatičko rješenje od isporuke računala, instalacije servera i projektiranja mreža do implementacije cjelokupnog ERP sustava.

Prilikom izrade poslovnih sustava koristimo provjerenu razvojnu tehnologiju baziranu na Microsoftovim alatima i bazama podataka.

Kako bismo uspješno odgovorili na sve zahtjeve korisnika, svakom klijentu prilikom izrade aplikativnih rješenja pristupamo individualno i analiziramo njegove potrebe. Nastojimo ponuditi optimalno rješenje koje će u praksi biti jednostavno za korištenje, a istovremeno će obuhvatiti sve potrebne poslovne procese.

Jeste li znali?

Da je Dubrovčanin Benedikt Kotruljević 1458. godine prvi u svijetu opisao primjenu dvojnog knjigovodstva. Njegova knjiga “O trgovini i savršenom trgovcu” predstavlja klasično znanstveno djelo gospodarstvene literature i čini temelj na kojem su se kroz stoljeća gradili principi dobrih poslovnih običaja.